Startsida / Inlägg

Aftonbladet avslöjade att Victoria väljer bort tärnor vid bröllopet

av Jenny Alexandersson

Det blev ett missförstånd under kvällen på Ebbas blogg. När Nina Eldh berättade i direktsändning att kronprinsessan bara ska ha brudnäbbar på sitt bröllop kunde jag inte låta bli att berätta att vi var först med nyheten i Aftonbladet. Ebba menar i sin blogg att det inte stämmer…

I fredags den 11 juni publicerade vi den här artikeln!

Victoria väljer bort brudtärnorna mot många brudnäbbar just för att hon vill ha en varm stämning och många barn i kyrkan. Kronprinsessan är otroligt barnkär och det har även Daniel visat sig vara. Vi kunde även avslöja att Daniels systerdöttrar Hedvig och Vera ska få vara en del av näbbet.

Eftersom vår initierade källa berättade att OM Victoria trots allt bestämmer sig för en tärna så blir det endast EN och eftersom Caroline Nilsson visade upp en klänning för Victoria i förrgår på borggården och dessutom haft flera planeringsmöten med henne så var det inte någon konstig tolkning att hon kunde vara den utsedda tärnan. Men Victoria höll fast vid sitt beslut – det blir fokus på brudnäbbar istället.

Så då var det utrett!

Ebbas blogg hittar ni förresten här.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB