Startsida / Inlägg

På väg till jobbet…

av Jenny Alexandersson

På väg till jobbet med tunnelbanan. Två äldre damer pratar om Victoria och hur trist det är för brudparet att det ska regna på dem på lördag. Några yngre tjejer himlar med ögonen och suckar över tanternas ganska högljudda tjatter. Medans vissa är jätteintresserade av bröllopet finns det såklart andra som inte bryr sig ett dugg.  Jag fördriver tiden genom att läsa dagens tidning på mobilen och gläds över ett fint omslag. Daniel berättar att han inte är så nervös – än! Det ska bli spännande att se honom säga ja till Victoria. Vem skulle inte vara nervös när en halv värld följer varje rörelse man gör. På lördag gäller det!    

IMG_6807.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB