Startsida / Inlägg

Prinsesskompisar i pressen

av Jenny Alexandersson

De senaste veckorna har jag skymtat dem lite här och där. Prinsessornas närmaste vänner blir allt mer synliga i tv och tidningar. Andrea Engsäll har vi ju sett i diverse inredningsprogram och Caroline Dinkelspiel jobbar med inköp på TV4.

Häromdagen delade Prinsessan Madeleines kompis Lovisa de Geer med sig av sina bästa New York-tips i en bilaga till Svenskan. Tintin Rosén pratade lägenhetsförsäljningar i en annan bilaga. På Twitter dyker prinsesskompisarna upp titt som tätt (men nej, alla twittrar inte så regelbundet). I går började Victorias och Madeleines kompis Josephine Génetay blogga på min favorittidning Yourlife.

Josephine är en jäkligt driftig tjej, det märker ni när ni läser hennes första inlägg. Men det som är mest imponerande är hennes engagemang för barn och ungdomar – och stenhårda capoeira-träning. Not bad! Hennes man Anderson Zapata som är personlig tränare är den som inspirerat henne till den brasilianska rytmiska kampsporten. Han var också nyligen med i ett tidningsreportage och pratade om träning. 

Josephines blogg hittar ni här!

josse.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Mia Carron, Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB