Startsida / Inlägg

Grattis till Emma som är nybliven mamma!

av Jenny Alexandersson

Okej, så himla nybliven mamma är ju inte Emma Pernald. Hon fick en liten son för två månader sedan, men jag har helt glömt bort att blogga om det. Den lille killen som kom till världen den 18 september heter Karl Arthur Sven, men har tilltalsnamnet Arthur.

Emma och hennes sambo Tomas Jonson förlovade sig i våras och bor tillsammans i en lägenhet på Östermalm i Stockholm. Tomas jobbar som ekonomichef, har pluggat ekonomi i England och gillar att segla precis som Emma. Emma är mammaledig från sitt jobb som projektledare på Storåkers McCann. Och livet som mamma verkar väldigt härligt, så här skrev Emma på twitter nyligen.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Emma Lindström och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB