Startsida / Inlägg

Presidentval och nobelbanketter

av Jenny Alexandersson

Det surras såklart väldigt mycket om presidentvalet på redaktionen idag. Vid sådana här stora nyhetshändelser är det ren och skär glädje att befinna sig i hjärtat på en nyhetsredaktion. Bilder, info och nyheter strömmar in och det är inte mycket kungliga nyheter som kan konkurrera med det faktum att Barack Obama får ytterligare fyra år i Vita Huset.

Men en glad nyhet som är värd att uppmärksammas är att prinsessan Madeleine kommer hem till Stockholm för att vara med på nobelfestligheterna. Hon har ju avstått två år i rad nu så det ska bli väldigt roligt att se henne i Blå Hallen igen. Hela kungafamiljen är samlad den 10 december, men ännu är det inte klart ifall Chris O’Neill sällskapar med prinsessan i Stadshuset. När Madeleine och Jonas Bergström var nyförlovade debuterade han på festen tillsammans med sin blivande fru. Men det är inte alls hugget i sten att Chris gör samma sak.

Så här såg Madeleine ut vid Nobelbanketten 2009 då Jonas Bergström var inbjuden. Förlovningsringen hon bar då är ju numera utbytt mot en diamantring modell XL.

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB