Startsida / Inlägg

Dagens lästips – prinsessan Charlene

av Jenny Alexandersson
bild (21)

Dagens lästips är en intervju med prinsessan Charlene av Monaco i senaste numret av Svensk Damtidning. Den är gjord av min före detta kollega Catarina Lundgren Åström som träffade henne på Grand Hôtel ett par timmar före prinsessan Madeleines fest, och det är en ovanligt personlig intervju med furstinnan.

Charlene och furst Albert gifte sig ju sommaren 2011 och deras bröllop omgärdades av rykten, bland annat att Charlene försökt fly landet dagarna före vigseln. Det förnekade hon bland annat i den här intervjun med en amerikansk tv-kanal.

Under pratstunden med Svensk Damtidning berättar Charlene bland annat om bebisryktena – hon har inte bråttom att skaffa barn. Och om sin barndom i Zimbabwe och kärleken till Albert. Läs om du är intresserad av Monacos furstehus!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Jennifer Snårbacka, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB