Startsida / Inlägg

De två vanligaste bröllopsfrågorna

av Jenny Alexandersson
vy

Det är alltid lika trevligt när det kommer tv-team till redaktionen. I dag är tyska ARD på plats och gör inslag inför bröllopet. Det finns två frågor som alltid dyker upp i intervjuer. Den första handlar om Madeleines brudklänning – vem är designern bakom lördagens outfit? Och den andra frågan är om Chris verkligen är hennes livs kärlek. Jag har två enkla svar: 1) Det är hemligt fram tills bruden visar sig på lördag. Men det är möjligt att det blir en utländsk designer den här gången. 2) Jag hoppas så innerligt att Chris är the one. Det verkar i alla fall så när man ser dem tillsammans.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB