Startsida / Inlägg

Vad ger man till den som har allt?

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2013-06-03 kl. 14.18.13

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har redan fått många av sina bröllopsgåvor. I samband med lysningen hade man en mottagning på slottet där gästerna kunde lämna över presenter. Även representanter från det officiella Sverige och organisationer som prinsessan är beskyddare av var på plats och lämnade över sina gåvor. Här ovan har visar Chris och Madeleine upp presenten från Regeringen och Riksdagen – fyra ljusstakar som formgivits av Sigurd Persson.

Skärmavbild 2013-06-03 kl. 14.13.27

Många vänner och släktingar har köpt presenter från parets hemliga önskelistor. De är tyvärr inte tillgängliga för allmänheten, men den som vill ge något och inte har en aning om vad kan alltid lyssna på parets önskan om en gåva till Childhood eller Min stora dag, organisationer som Madeleine är beskyddare av.

Vill du veta vad de får från Madeleines landskap Hälsingland och Gästrikland? Landshövdingen Barbro Holmberg gav dem serveringsbestick formgivna av Gunnar Cyrén i lysningsgåva. I bröllopspresent får de en specialtillverkad linneduk med servetter från Växbo Lin utanför Bollnäs.

Av Gästrikland får de en fruktlund vid Wij Trädgårdar som ju ligger i Ockelbo. Nära och bra för ett besök hos prins Daniels föräldrar!

Gävle Stads gåva blir ett upplevelsepaket, med en hotellövernattning och besök på whiskydestilleri.

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB