Startsida / Inlägg

Höstmys på Drottningholm

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2013-10-15 kl. 09.31.25

Min promenadväg till jobbet är som vackrast just nu. Höstgula löv på träden nästan hela vägen till T-centralen, det är ren och skär njutning att traska iväg tidigt på morgonen, speciellt nu innan det hunnit bli mörkt på morgnarna.

En till som höstmyser är prinsessan Madeleines jack russel Zorro som är kvar i Sverige. Drottning Silvia skickade den här bilden ovan till sin yngsta dotter i USA igår och Madeleine var inte sen att lägga upp den på sin Facebooksida. Här hittar du den förresten! Prinsessan är ganska flitig på att uppdatera och skriva ganska personligt.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB