Startsida / Inlägg

Carl Philip och Sofia Hellqvist på idrottsgalan

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-01-21 kl. 16.56.41

Dagarna går försvinnande fort när man är hemma med en liten bebis. Det är inte mycket tid som blir över till Hovbloggen, men de här bilderna från Idrottsgalan för ett par dagar sedan får ni inte missa. Prins Carl Philip var på plats som vanligt och det här året fick Sofia Hellqvist följa med.

Skärmavbild 2015-01-21 kl. 16.57.05

Såg ni sändningen? Är det någon som tvivlar på att det här paret kommer synas allt mer i rampljuset efter bröllopet? Sofia har verkligen fått Carl Philip att blomma upp, han är mycket mer avslappnad och trygg i kontakten med medier. Bra! Sofia är dessutom ett medieproffs.

Skärmavbild 2015-01-21 kl. 16.56.47

Nej nu måste jag återgå till busfröet här hemma. Ett pod-tips i all hast: missa inte Svensk Damtidnings Pod Royals intervju med adelskännaren Björn af Kleen, mycket intressant om svensk jordägaradel och deras syn på livet (och kungafamiljen).

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB