Startsida / Inlägg

Allt om Carl Philips och Sofias smekmånad

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-05-21 kl. 14.28.07

I morse var det dags för Kungligt igen och den här gången fokuserade vi oss bland annat på skandalprinsar (hjälp vad många sådana det finns!) och kungliga smekmånadsresor. Kungen och drottningen åkte ju till Hawaii och jagade i Botswana. Danska Frederik och Mary reste till Tanzania medan norska Mette-Marit och Haakon semestrade i New York. Stackars Märtha Louise och hennes Ari Behn vågade inte använda sina kreditkort eftersom de visste att det fanns en läcka på kungafamiljens bank. De fyllde istället en resväska med kontanter och kände sig som ett par på rymmen under hela smekmånaden.

Skärmavbild 2015-05-21 kl. 14.29.48

Veckans gäst känner ni ju igen vid det här laget – Margareta Gotthardsson från Svensk Damtidning. Hon berättade att både Carl Philips och Sofias engagemang kan sätta käppar i hjulet på drömresan. Sofias jobb på Project Playground gör att hon inte kan vara borta i en månad så som Victoria och Daniel var när de semestrade på Bora Bora Och Carl Philip har en tävling med STCC inbokad på Mantorp den 25 juni. Det betyder att de antingen kan resa iväg direkt efter bröllopet på en kortare tripp eller helt enkelt vänta till senare i sommar.

Se hela avsnittet här!

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB