Startsida / Inlägg

Carl Philip överraskades med svensexa

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-05-01 kl. 11.05.03

I går kidnappades prins Carl Philip av sina kompisar för sin svensexa. I samband med kungens privata födelsedagsfirande med familjen överraskades Carl Philip av ett gäng kompisar, bland andra Niklas Anger, Mikael Skog och Christoffer Cederlund, som tog med honom till Arlanda och ett flyg till Aten. De landade vid tiotiden på kvällen och åkte till ett lyxigt hotell på en kulle vid havet. De åt middag på en restaurang i närheten av hotellet och jag kan tänka mig att det blir mycket mer röj i dag när svensexan drar igång på allvar.

Läs mer om svensexan här!

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Emma Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB