Startsida / Inlägg

Rensar Sofia Hellqvist upp i kompisgänget?

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-04-30 kl. 14.35.53

Hur är det egentligen med Sofia Hellqvists vänner från förr? Umgås hon fortfarande med gänget från Paradise Hotel och vad hände med bästa vännen Camilla Sundman som hon bodde tillsammans med i New York? Det redde vi ut i dagens Kungligt tillsammans med …

Skärmavbild 2015-04-30 kl. 14.51.26

Johanna Lejon som är hovreporter på Svensk Damtidning. Hon har superkoll på Sofias vänskapskrets och berättade bland annat att Sofia och Camilla tappade kontakten när Camilla flyttade till Filippinerna där hon startade ett klädföretag.

Och det är faktiskt så att Sofia har gjort en Mette-Marit och ringt runt bland vänner och bekanta, främst fotografer som plåtade henne när hon var yngre, för att be dem ta bort bilder som inte riktigt passar sig när Sofia blir prinsessa. En av fotograferna, Lennart M Sjöberg, bad till och med offentligt om ursäkt med ett blogginlägg för att han haft lättklädda bilder på Sofia på sin hemsida. Han berättade att Sofia ringt upp honom och vädjat om att bilderna ska plockas bort.

Här kan du se hela avsnittet!

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Love Isakson Svensén och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB