Startsida / Inlägg

Prinsessan Madeleine och Chris lämnar Sverige

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-05-27 kl. 22.05.35

I dag kunde Aftonbladet avslöja att prinsessan Madeleine och Chris O’Neill kommer att flytta från Sverige och bosätta sig i England. Sedan den 22 april har Chris varit skriven i Storbritannien. Men stor säkerhet är London familjens framtida bostadsort. Men Madeleine och Leonore är fortfarande folkbokförda i Stockholm.

Kanske är det därför vi sett så lite av Chris den sista tiden. Han var ju inte med på kungens födelsedagsfirande och inte heller på Carl Philips svensexa. Han hade inte heller tänkt komma på Carl Philips och Sofias lysning, men ändrade sig i sista stund. Det kan ju vara så att han har en tillfällig bostad i London och har jobbat därifrån den sista tiden. Att han skrivit sig i Storbritannien kan ju även ha med ett eventuellt fastighetsköp att göra. Men jag är för dålig på sådana där tekniska detaljer så jag låter det vara osagt. Men lite underligt är det såklart att han skriver sig i England redan nu och inte till hösten då det är tänkt att hela familjen ska flytta dig.

Skärmavbild 2015-05-27 kl. 22.01.33

När beskedet kom hoppade vi snabbt in i livestudion och rapporterade om händelsen, under sändningen fick vi även besked från hovet att Hovstallet där Madeleine och Chris bor nu alltid har betraktats som en tillfällig bostad och att de haft planer på flytt utomlands.

Se hela klippet här!

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joel Holmgren, Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB