Startsida / Inlägg

Prinsens galna barnkalas

av Jenny Alexandersson

george Igår fyllde prins George 2 år och födelsedagen firades med en riktig baluns. Den närmaste familjen och massor av små kompisar samlades för fest på Anmer Hall i Norfolk vid fyratiden på eftermiddagen. Georges mormor och mordar Michael och Carole Middleton var med under firandet, likaså Kates syster Pippa. Prins Charles och Camilla missade partyt eftersom de hade ett kungligt uppdrag på agendan. Men brittisk press berättar att det levererades stora lass av presenter och brev till George under dagen.

Det var ett dussin små parvlar som var bjudna på barnkalaset och mitt i buset och tårtätandet kom även 94-årige prins Phillip på besök, han hade kört till Anmer Hall i sin Landrover. Han stannade en halvtimme innan han drog sig tillbaka till drottning Elizabeths bostad på området. Drottning Elizabeth var inte heller på plats så prins Philip fick ”representera” för dem båda.

Enligt brittisk press hade Catherine planerat barnkalaset helt själv, men hon hade säkert bra hjälp av sin syster som har skrivit en bok om hur man bäst arrangerar fester. Och Kates föräldrar har ju ett postorderföretag som säljer festartiklar. Bilden här ovan är ett foto som brittiska hovet släppte i tisdags i samband med födelsedagen. Den är tagen av den kända modefotografen Mario Testino efter prinsessan Charlotte’s dop den 5 juli.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB