Startsida / Inlägg

Prinsessan Sofias pengar och skilsmässan som skakar Danmark

av Jenny Alexandersson

Skärmavbild 2015-09-25 kl. 13.42.04 Så var det dags för ett nytt avsnitt av Kungligt med Jenny Alexandersson. Johanna Lejon och Margaretha Gotthardsson var veckans gäster och i det här avsnittet berättade de om Carl Philips och Sofias oväntade bostadsval. De ratar prinsessan Lilians Villa Solbacken (Carl Philip ärvde ju huset efter prins Bertils död) på grund av de omfattande renoveringarna och att man hittat asbest i fastigheten. Istället ska de flytta in i Drottningens Paviljong på Djurgården, en tjusig villa som nyligen blivit ledig. Vi pratade även om grevinnan Alexandras skilsmässa från Martin Jørgensen och de stora lån hon tagit på sin bostad, det spekuleras i om hon hjälpt Jørgensen med hans ekonomiska bekymmer. Och så pratar vi om kungafamiljens ekonomi och vad kungen ska använda de extra pengarna till. Och vad har Sofia fått 1,3 miljoner kronor från, det var kostnaden för hennes lyxlägenhet i Kapstaden. Se hela avsnittet här nedan!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB