Startsida / Inlägg

Victorias resa, Stephanies elefanter och kungligheternas säkerhet

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-10-19 kl. 14.03.33

I torsdagens kungligt hann vi avhandla en hel del. Vi pratade bland annat om Victorias och Daniels resa till Sydamerika som ju börjar idag. Det blir garanterat en spännande resa och vi kom snabbt in på kungligheternas säkerhet. De syns ju sällan, men faktum är att kronprinsessan, Daniel och Estelle har livvaktsskydd dygnet runt. Men Säpo är alltid diskreta och har dunderkoll på läget vilket betyder att vi andra märker dem.

Och så avslutade vi med prinsessan Stéphanie av Monaco som hittat ny mening i livet genom två elefanter som hon tagit hand om. Hennes liv har ju varit kantat av skandaler, hon har bland annat varit popstjärna, bott på en cirkus och haft diverse knasiga män som inte alltid varit särskilt hyggliga typer. Ta en titt här nedan!

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB