Startsida / Inlägg

Carl Philip och Sofia om babylyckan

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-11-19 kl. 12.53.45

Phu! I dag spelade vi in ett extra långt Kungligt med Jenny Alexandersson, Aftonbladet Morgon fyller 1 år och Kungligt har haft topptittarsiffror (tack snälla för att ni tittar så troget!) och det firar vi med dubbel så lång sändning. Och spännande bilder från mitt, Johanna Lejons och Margareta Gotthardssons många års arbete som hovreportrar. Jag lovar att ni kommer att bli både överraskad och glada.

Strax kommer ett tyskt tv-team hit till redaktionen för att prata om Victorias bebislycka så jag skriver bara lite kort nu. Ett annat par som är precis lika glada över sin graviditet är ju Carl Philip och Sofia. I går avslöjade jag ju att de satt på ett plan på väg till New York och när de landade var Expressen på plats för att ställa några frågor. Paret berättade bland annat att det känns fantastiskt och jättebra att bli föräldrar. Men de vet inte om det blir en pojke eller flicka.

– Det får bli en överraskning, säger Sofia.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Emma Lindström och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB