Startsida / Inlägg

Hovbloggen avslöjar prinsparets mysresa till New York

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-11-18 kl. 15.13.54

En mycket trevlig person berättade för mig att prins Carl Philip och Sofia just nu befinner sig på ett plan till New York. De bordade flighten vid lunchtid och landar ikväll vår tid.

De sitter längst fram i businessclass och verkar ha det väldigt mysigt. Sofia är ju gravid och självklart passa hon på att resa nu medan hon kan, hon har ju många goda vänner i New York. Bland annat Carolina Pihl  som hon har yogaklädesmärket Drop of Mindfulness med. Carolina är tillsammans med norrmannen Gunnar Eliassen och de befinner sig just nu på St Barts. Kanske är det även prinsparets slutdestination…? Eller så ska de njuta av staden som ju var Sofias hemstad ganska länge. Här har hon både pluggat och jobbat och framför allt var det här hon på allvar upptäckte yogan (på Yoga to the people) som idag är en stor del av hennes liv.

Så vad sysslar paret med under flygresan? Prinsen sitter och tittar på en härlig tecknad film och enligt mina källor har Sofia och Carl Philip sett väldigt glada och kära ut ända sedan de klev på planet en aning försenade.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB