Startsida / Inlägg

Prinsessan Sofia har fullt upp inför nobel

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-12-02 kl. 13.58.32

Det är drygt en vecka kvar till nobelfestligheterna och prinsessan Sofia ligger i och betar av flera programpunkter i kalendern den här veckan. Efter nobel brukar det lugna ner sig lite för kungafamiljen och Sofia har bara en sak kvar att göra efter nobel och det är att vara med under en julkonsert i Gustaf Vasa kyrka den 21 december. Och det är ju inte direkt arbetsamt utan mer njutbart.

Skärmavbild 2015-12-02 kl. 14.10.05

I förmiddags tog hon emot Idrott utan gränsers grundare Admir Lukacevic för ett möte på Kungliga slottet. Hovet beskriver organisationens verksamhet så här på sin hemsida: ”Ett företag och en metod som ger barn och ungdomar makt över sina egna liv genom ledarledd idrott. Prinsessan Sofia och Prins Carl Philip träffade Admir Lukacevic i samband med invigningen av Idrott utan gränsers projekt på Lommarskolan och Grindskolan i Norrtälje”.

Foto: kungahuset.se

 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Aleksandra Wojcik, Paula Westerberg och Karl Meyer von Bremen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB