Startsida / Inlägg

Prinsessornas snygga gala-look!

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2016-03-16 kl. 12.12.15

Jag har ju glömt att visa er den här nya bilden på prinsessan Madeleine som hovet la upp på sin hemsida för någon dag sedan. Jag älskar färgerna, ljuset och looken. Klänningen är designad av Fadhi el Khoury.

Skärmavbild 2016-03-16 kl. 12.11.55

Vi vet ju alla att man kan twista till färger i photoshop, jag vet inte om fotografen har gjort det på den här bilden, men hur snyggt är det inte att Madeleines ögonfärg matchar akvamarinerna i diademet! Det är för övrigt ett diadem som ägs av Madeleines faster prinsessan Margaretha. Hon fick det i bröllopsgåva av sin mamma prinsessan Sibylla, men det förvaras hos kungen. Då och då har det lånats ut till prinsessan Christina och till prinsessan Madeleine.

Skärmavbild 2016-03-17 kl. 13.51.45

Liknande ljus och färger ser vi även på prinsessan Sofias officiella bild och det är kanske inte så konstigt. Det är samma fotograf, Anna-Lena Dahlström, som tagit bilderna. Även Sofia passar perfekt i ljusblått i klänning från Zetterberg och på hjässan vilar hennes privata diadem som hon fick i gåva av kungaparet när hon gifte sig.

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB