Startsida / Inlägg

Två nya bilder på Victoria, Daniel och Estelle

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2016-03-16 kl. 10.58.54

I dag släppte hovet nya bilder på kronprinsessfamiljen och Estelle får vara med på sin första officiella pressbild helt själv. Hon har ju självklart varit med på bild ensam förr, men då har det handlat om bilder från födelsedagar och sommarlov och vinterlek. Och ni har väl inte glömt de här fina bilderna på jubileumsfrimärkena som kom nyligen? Den här bilden är troligtvis tagen i samband med de bilder som låg till grund för frimärkena, Estelle har samma klänning från Marie-Chantal och fläta i håret som då. Bilden är tagen i november på Kungliga slottet av Anna-Lena Ahlström.

Precis som jag säger jag i artikeln på Aftonbladet så är det såklart stort att få vara med på en officiell pressbild helt själv när man är fyra år gammal. Victoria och Daniel började tidigt att slussa in Estelle i den kungliga världen, hon har fått följa med sina föräldrar på både resor och invigningar. Hon var bara två år när hon invigde en sagostig som hon fick i doppresent av sitt hertiginnedöme. Och det är taktik från Daniels och Victorias sida, de vill att Estelle ska känna sig trygg i sin framtida roll och samtidigt mättar de ett behov från svenska folket som vill se mer av henne.

Skärmavbild 2016-03-16 kl. 11.09.08

Samma fotograf har tagit den nya bilden på Victoria och Daniel. Victoria bär en kanonsnygg klänning från mitt svenska favoritmodehus Greta. Hon har flera klänningar i olika modeller från det märket.

 • Tjänstgörande redaktörer: Aleksandra Wojcik, Paula Westerberg och Karl Meyer von Bremen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB