Startsida / Inlägg

Ny bild på prins Alexander

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2016-04-23 kl. 14.54.41

Okej, hur söt är inte den nyaste lille prinsen! Tidigare idag la hovet ut den här bilden på tre dagar gamla Alexander och det är pappa Carl Philip som har tagit bilden, den togs igår på Drottningholms slott. Superfin!

Carl Philip och Sofia går i Victorias och Madeleines fotspår och lägger ut både en BB-bild och en lite finare officiell bild några dagar senare. Det gör de rätt i, de mättar ett intresse hos folk samtidigt som de framstår som öppna utan att behöva bjuda in ett pressuppbåd på slottet. Det behövs ju förresten inte, Carl Philip är skicklig med kameran, han har ju plåtat för naturfotografen Mattias Klum och haft flera fotoutställningar.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Frida Westergård, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB