Startsida / Inlägg

Allt om kungaparets kärleksjubileum

av Jenny Alexandersson
omslag

Och så landade den äntligen på redaktionen! Så här ser den ut, bilagan som jag jobbat med i flera veckor. Den 19 juni har kungen och drottningen varit gifta i 40 år och firar rubinbröllop. Och vi firar med en smockfull kärleksbilaga full av unika bilder och fakta om kungaparets liv tillsammans!

Bland annat får vi höra kungens och drottningens vänner beskriva paret och vi tar oss en titt på deras tidiga år innan de träffades och om du alltid har undrat varför kungen gillar maskerader så får du svaret i denna tidning. Vi har en hel drös med bilder från diverse fester och partyn genom åren, resor och allt om kungaparets privata paradis. Kungen och drottningen har förresten sina egna tips på hur man får ett långt äktenskap att hålla.

 • Tjänstgörande redaktör: Niklas Gustafsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB