Startsida / Inlägg

En miljon tv-tittare! Hurra!

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2016-09-14 kl. 15.17.42

Det här är ju helt fantastiskt! I förra veckan hade vi säsongspremiär för Kungligt med Jenny Alexandersson och programmet slog alla rekord i tittning! Över en miljon har klickat in sig på avsnittet för att se oss diskutera och analysera, hylla och dissa, vända och vrida på den kungliga världen. En miljon! Det är svårt att ta in. Och fler tittare kommer det att bli när vi nu börjar sända i TV3 med start den 26 september. Hurra!

Skärmavbild 2016-09-14 kl. 15.23.10

Ni känner ju igen dem – programledare Maria Bjaring och hovreportrarna Johanna Lejon och Liv Sander från Svensk Damtidning som är med varje vecka. De är briljanta, smarta alldeles lysande i rutan de här kvinnorna. Det känns tryggt att ha Sveriges mest initierade hovreportrar i programmet och proffsiga Maria styr skutan med säker hand och skön humor. Bakom kameran har vi stort stöd i producenten Mysia Englund som skapar magi varje vecka, likaså exekutiva producenten Tobias Lundén och redaktörssamordnare Victor Lundberg som alla har en enormt stor del i programmets succé.

Men framför allt är det ni tittare som gör programmet till vad det är. Jag älskar att ni mailar in frågor, ris och ros! Och jag älskar att ni är trogna tittare som återkommer vecka efter vecka. Det värmer och era kommentarer gör oss bättre!

En miljon…. galet är vad det är!

Senaste avsnittet kommer här!

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB