Startsida / Inlägg

Kronprinsessan Victorias träningsrutiner

av Jenny Alexandersson
skarmavbild-2016-11-24-kl-14-05-31

Ny vecka betyder nytt avsnitt av Kungligt med Jenny Alexandersson! I dag fokuserade vi mycket på Aftonbladets stora intervju med prins Daniel, Daniel konstaterade ju att kronprinsessan Victoria är i bättre form än vad han själv är.

Han sa det säkert med glimten i ögat, men faktum är att träning är livsviktigt för Victoria. Det är något hon inte kompromissar med och hon har möjlighet att träna på Haga slott där familjen har träningsprylar i ett rum. Innan hon fick barn var hon noga med att de hotell hon bodde på när hon reste skulle ha gym och i avsnittet berättar jag om den gången i Rio de Janeiro då hon ”portade” mig från gymet. Fast så farligt som att porta var det faktiskt inte, gymmet var minimalt och hennes före detta hovmarskalk frågade diskret om jag kunde tänka mig att inte gå dit en viss dag en viss tid. Och jag har full förståelse för att Victoria ville träna i fred utan journalister närvarande. Så var det med det!

Ta gärna en titt på avsnittet här nedan!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB