Men tränaren Lars Jedheim har fått lite huvudbry.
Förvisso är det angenäma problem, men ändå.
Sara Attermo har nämligen gjort stor succé i toppkedjan med Jennifer Stålhult och Matilda Sjödin.
39 poäng av trion de sju senaste matcherna och alla tre parkerar bland de tio bästa i poängligan.
Attermo klev också fram och avgjorde bortamatchen mot Endre med sitt 5-4-mål i den sista perioden.
Ett mål som förkunnade att hon målat i sju raka matcher.
Den just nu längsta målsviten i SSL eftersom Emelie Wibron efter åtta raka målmatcher blev mållös i Iksus derby mot Dalen.
Attermo har ju tagit Louise Wickströms plats under hennes skadefrånvaro, men nu är Wickström tillbaka – gjorde comeback mot just Endre och huserade i tredjekedjan – men frågan är om hon får tillbaka sin plats i toppkedjan.

Attermo och Wickström är ju två olika lirare, en snidare och en pansarvagn, och de ger ju förstafemman olika dimensioner.
Så hur ska Lars Jedheim göra nu?
Antingen så sätter man tillbaka Wickström i toppkedjan – eller så bevarar man toppkedjan som den är och försöker skapa något annat bra kring Wickström.
Eller så flyttar man ner Jennifer Stålhult som back – och låter Wickström gå med Sjödin och Attermo. Plus Moa Tschöp då. Där kan vi snacka superfemma. Jag tror nog inte att det blir så – förutom när Täby vill toppa upp.
Oavsett, angenämt huvudbry för Lars Jedheim.
Men kul för Sara Attermo.
Hon har ju varit en viktig poängspelare för Täby tidigare, men halkade ner i hierarkin ifjol när det anslöt ett gäng lirare från nerlagda Djurgården. Starten var riktig tuff, men sedan blev det bättre under våren.
I år har hon börjat hitta tillbaka – och nu lirar hon i en stjärnomgivning som hon aldrig varit i närheten av innan.
Eller som hon själv beskrev det:
– Jag spelar med otroligt bra spelare som spelar väldigt snabbt och jag behövde nästan syrgas i de första matcherna, men jag börjar komma in i det, sa hon.
Ja, hon börjar verkligen komma in i det.
Där har Täby fått igång ytterligare en spetsspelare.
Täby som ser fantastiskt bra ut.
Serietvåa är man – en placering som jag tror man håller.
Man är dessutom det enda laget som lyckats slå Iksu i år.
I Umeå dessutom.
På söndag möts de igen.
Den gången i Täby.
Där Täby inte torskat en enda gång i år.
Snacka om stjärnfajt.
Kliver Sara Attermo fram igen?

***

Tyresö-Trollbäcken var inte så långt ifrån att sno poäng från Uppsala, man skapade många chanser och har en sylvass kedja i Michelle Rydin, Julia Croneld och Linna Wiregård, men det räckte inte.
Det trots att man fick en fin biljett in i matchen i den sista perioden där Evelina Sparf åkte på fyra minuters utvisning – något hårt där kan tyckas, om vi ska vara snälla – och där man kunde kvittera till 3-3 i powerplay.
Men Sparf fick sin revansch.
Väl på plan igen så spelade hon vackert fram Klara Molin till matchvinnande 4-3.
Sedan kunde Uppsala dra ifrån och vinna med 6-3.
Tungt för Tyresö-Trollbäcken som nu är under nedflyttningsstrecket.

***

Jag var inne på det i införsnacket – Dalen är duktiga på att hålla ner siffrorna mot offensivt skickliga lag, men det ger ändå inte speciellt många poäng eftersom man inte har förmågan att producera speciellt mycket framåt.
Derbyt mot Iksu blev ett nytt bevis.
Iksu – serieettan och storfavoriten – gjorde ingen strålande insats i de sekvenserna av matchen jag såg.
Men man gjorde det som krävdes.
Det räckte till en 6-2-seger.
En ganska klar sådan ändå. Dalen öppnade ganska piggt, var bra defensivt och reducerade till 2-3 i mittperioden – men känslan var ändå att man aldrig var riktigt nära Iksu.
Hemmalaget har liksom en nivå till.
Dalen orkade helt enkelt inte forcera framåt.
Speciellt inte utan ögonskadade kaptenen och härföraren Amanda Öhman.

***

Karlstad har verkligen gjort en fin säsong, har tagit ett stort kliv framåt, och visade också noll respekt i den tuffa bortamatchen mot Kais Mora inledningsvis och hängde med i två perioder.
Sedan pressade hemmalaget ner gaspedalen i botten och körde över värmländskorna, både spel- och målmässigt, i sista perioden, och 1-1-skrälläget för Karlstad förvandlades till en solid 7-2-seger för Kais Mora.
Men ändå:
Karlstad visade att man kunde hänga med ett av de absoluta topplagen i två perioder, det är kliv framåt. Man är inte redo för att utmana de absoluta topplagen ännu, men tar kliv mot toppen. Med tanke på den potential som finns i laget så är framtiden verkligen intressant.
Men i dagsläget har Mora en växel till.
Moa Gustafsson gav dalalaget ledningen redan innan två minuter var spelade av sista akten, och efter bara några minuter var det 4-1 och timeout-läge för Karlstad, och sedan rann det bara på.
Och ja, Anna Wijk gjorde poäng igen, men det dröjde till den tredje perioden och det blev bara en assist. Men supersviten håller i sig och är nu uppe i 115 raka seriematcher. Det är fortfarande lika galet varje gång man ser den där siffran.
Viktig trea för Kais Mora också, som om man förlorat bara hade haft en poängs marginal ner till Karlstad. Nu är det istället sju pinnar.

***

Ett Amanada Larsson-löst Linköping orkade inte sno några poäng borta mot Rönnby, utan istället så kunde Västeråslaget hemmavinna med 6-2.
Eller hemmavinna och hemmavinna… matchen spelades i Fagersta för att sprida innebandyn i Västmanland, så det var inte ordinarie hemmaplan, men ändå. 457 personer såg matchen.
Kampen avgjordes i mittperioden där Rönnby sköt fem raka mål och gick upp i en 5-0-ledning, och det greppet släppte man sedan aldrig.
Stjärnskottet Jonna Sjöberg, som gjorde andra matchen efter sitt skadeuppehåll, skyfflade in två av bollarna.

***

Det vill sig sannerligen inte för Kalmarsund den här säsongen.
Erika Nilsson, som SSL-debuterade, matade in 3-2 för tabelljumbon i början av den sista perioden – men det höll inte hela vägen.
Warberg vände via två mål på 35 sekunder – och det var veteranen Therese Arneson som skickade in den matchvinnande 4-3-bollen som också blev matchens sista fullträff.
En blytung trea för halländskorna så klart, som i och med segern klättrade över nedflyttningsstrecket och nu har tre poäng ner till nya nästjumbon Tyresö-Trollbäcken.
Kalmarsund har ännu inte vunnit en enda match under säsongen.