Startsida / Inlägg

Projekt Leksand

av Isabel Boltenstern

Många har frågat hur det går med Leksandsprojektet, så jag tänkte köra en liten uppdatering om arbetets gång. Igår var jag inne på redaktionen (där jag inte sitter till vardags) och blev guidad hur man lägger berättarröst. Min kollega Therese Bosta, som även filmade reportaget, agerade mentor och lärde mig allt om andning för att minska risken för flås i mikrofonen. Det kändes som en expresskurs i meditation.

Planen var att publicera klippet precis innan kvalserien, men nu har de högre makterna bestämt att nästa helg är ett lämpligare datum. Therese har nu på börjat klippningen av första avsnittet, och det tar sin lilla tid. Det var totalt 5 timmars inspelat material! Vi letar musik, skriver manus, komponerar en tidningsartikel, lägger speak. Såhär ser Aftonbladets radiorum ut, för er som är intresserade:

Så håll utkik i både tidning och på webben nästa helg. Antagligen kommer avsnitten fördelas på lördagen respektive söndagen!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Jonathan Ekeliw
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB