Johanna Melén

bloggar om svensk politik

Startsida / Inlägg

Den nya familjemedlemmen

av Johanna Melén

”Gratulerar till er nya familjemedlem(…)” lyder första raden i instruktionen till en av Apotekets två manuella bröstpumpar. För en kort stund tror jag att det är bröstpumpen manualen syftar till. Hur som helst ägnade jag större delen av Rapport åt pumpen bara för att upptäcka att mjölken efter en halvtimme inte ens nått upp till plastflaskans första mätpunkt. Kanske ändå räcker åt Matilda, 12 dagar, medan mamma är hos frissan.

För övrigt undrar vi varför Moderaternas valreklam med Anders Borg återfinns på tre platser i dagens Aftonbladet: i två likalydande miniversioner samt i form av en helsida där Borg och hund vänder sig till ”dig som tidigare röstat på Socialdemokraterna”. I alla fall inte tu tal om annat än att (M) tror stenhårt på Borg som röstmagnet.

 

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB