Startsida / Inlägg

Berlin – galningen som aldrig slutar dansa

av Johanna Paues, Berlin

Hallå på er. Jag har en riktig datordag i dag, sitter och betar av en alldeles för lång to do-list. Inga tråkiga saker, gudskelov, det är bara lite… många. Nåväl. Jag kan ju glädja mig åt att jag åtminstone inte varit på Berghain fram tills typ nu, alltså måndag mitt på dagen, och således är hyfsat klar i skallen. Helgdansandet där burkar pågå fram till måndag förmiddag, nämligen. Har jag hört i alla fall – de få gånger jag är ute nuförtiden är jag glad om jag lyckas hålla igång till fyra (vilket alltså gör mig till en riktig tant här i Berlin).

Apropå Berlins uteliv skickar jag med er ett citat av Mark Manson som skrivit en lista på i vilka städer man hittar världens bästa uteliv.

”If a city’s mental health was determined by how many hours of the week its clubs weren’t active, Berlin would be a lunatic in a straightjacket, repeatedly slamming its head against a padded wall.”

Oh yes.

Om ni vill vara säkra på att inte missa en endaste av mina inlägg, lägg till mig på Bloglovin.

På Instagram och Twitter heter jag johannapaues.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Vilma Stockvall, Tobias Sahlén & Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB