Startsida / Inlägg

Vårfeelings och ett shoppingtips utöver det vanliga

av Johanna Paues, Berlin

Jag är tillbaka i Berlin! Det känns bra, åtminstone nu när det blivit varmt och skönt i luften (när vi vi landade i lördags var det vargavinter). Hur som helst, nu är den här. Den efterlängtade Berlinvåren. Herregud vad jag har längtat. Vintern här är verkligen inte nådig (här är min och Kristinas podcast om det förresten, om någon missat den).

I går invigde jag de ljusa tiderna med att shoppa nya kläder på ett alldeles ypperligt härligt sätt. Åsa Lundström är en stylist som bor i Berlin sedan sju år tillbaka. Hon håller just nu på att sälja ut sin minst sagt mångsidiga stylistgarderob där i stort sett varje plagg bär på sin alldeles egna historia. Så himla roligt! Det fanns massor kvar när jag var där, så är ni i krokarna – kontakta Åsa vet jag! Hennes kontor ligger, helt berlinskt, i en gammal fabrik i Kreuzberg och bara att komma dit var inspirerande. Dam, herr och skor – she has it all. I många olika storlekar. Jag hittade en oversized tröja som jag kommer att bo i framöver. Den är faktiskt så stor att det rent praktiskt skulle kunna vara möjligt. Nästan. Härlig är den hur som helst.

åsalundstrom

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB