Startsida / Inlägg

Yamyam– fräsch snabblunch i Mitte

av Johanna Paues, Berlin

Nu är jag inte i Berlin just nu, livet kallade mig till Sverige ett tag, men hade jag varit hemma hade jag med all säkerhet suttit i solen på diverse uteserveringar och druckit hefeweizen i tid och otid. DET ÄR VÅR!

Men medan jag stökar runt i Stockholm ska ni få ett fint litet lunchtips av mig. Yamyam i Mitte serverar koreansk mat, mycket bimbimbap och kött som man virar in i salladsblad och sånt. Fräscht, snabbt, gott och poppis hos alla Mitte-lunchätare.

Vi hörs!

yamyam

 

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB