Startsida / Inlägg

Snyggt, gott och härlig stämning – den perfekta baren i Berlin

av Johanna Paues, Berlin
auntbenny1
Foto: Hanna Skoog

Jag har ju tidigare skrivit om min favoritbar alla kategorier i Berlin. Den som inte bara har sanslöst goda drinkar utan också en sån där varm, härlig stämning som i alla fall jag vill ha när jag går ut – en som mycket väl skulle kunna leda till att hela baren går vidare till samma efterfest.

Sedan gör det förstås inget att ställets inredning är så fin att jag är redo att hämta mitt och pick och pack och flytta in varje gång jag kommer dit (tills jag kommer på att jag skulle vara tvungen att lämna min familj pga extremt litet) OCH har extremgoda rosemary crackers som tilltugg.

auntbenny22
Foto: Hanna Skoog

Den lilla kvartersgodingen Antlered Bunny i Friedrichshain har varit stängd i flera månader på grund av upputsning. Men nu är den öppen igen! Med nya bord och ny meny, bland annat.

auntbenny28
Foto: Hanna Skoog

Äntligen! Säger jag som inte ens bor i närheten längre. Men ändå. Skulle jag inte vara på väg till en kaukasisk bergstopp hade jag styrt kosan raka vägen dit nu.

Psst! Om ni inte har tid att åka till Berlin så kanske Stockholm och pop up-butiken Pop into Berlin kan ge er lite Berlinvibbar åtminstone. Öppen 21-27 september.

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Vilma Stockvall, Aleksandra Wojcik och Tobias Sahlén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB