Startsida / Inlägg

Jag en idiot

av Johan Gunnarsson, Aftonbladet

Tänkte att det var ett riktigt pucko som per pressmeddelande meddelande informerade om att havets produkter är glutenfria. Vad annars? tänkte jag. Till mitt försvar ska sägas att jag läste ämnesraden om ”Okunskap bland allmänheten om havrens gluteninnehåll” som ”havens gluteninnehåll.” Ja, ni fattar. Det är jag som är puckot. Men så läste jag lite mindre oogrant:

Skärmavbild 2015-05-20 kl. 23.41.11
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB