Startsida / Inlägg

Nu blir det reklam

av Johan Gunnarsson, Aftonbladet

Marknaden svämmar över av hamburgare. Hamburgertrenden på krogen har nog kommit av sig en smula jämfört med ifjol då det var hysteriskt, men nog grillas det en jädra massa burgare i trädgårdar och på verandor no matter what. Vill man göra egna är valet av kött lite trixigt. Nötkött eller blandfärs? Mala eget av högrev eller köpa färdiga färska? Well, för egen del vänder jag mig gärna västerut i jakten på kött. Svenskt kött, javisst, det funkar också, men hittar jag black angus i disken blir jag extra glad. Den skotska rasen är som gjord för mitt grillgaller. Problemet är att det är väldigt sällan som black angus säljs som färs. Fryst däremot, hittas den lite lättare. Och i färdiga puckar. Nu också i storformat.

Skärmavbild 2015-06-16 kl. 09.13.15
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB