Bröllopsfotograf i Barcelona bokad

– Fotografia Sitges –

Kanske den mest spännande biten av dom alla – en okänd fotograf!

Med ett bröllop utan gäster känns extra viktigt med en bra fotograf, och nu är han bokad.

dress_1Bilder lånade från bloggen: fotografiasitges.blogspot.se

Ola heter han – Först tänkte jag om det var hans sätt att säga hejdå på spanska. Men det stavas väl med H? Nu funderar jag mer på om man kan veta att det är en karl bara för att hen heter Ola? Och om Ola är spansk, hen skriver på förvånansvärt bra engelska!?

Inte för att hen behöver vara en karl, utan bara för att jag undrar. Vi mejlväxlar om kaffetoner eller sepia? Bakgrunder, kontraster, klockslag, ljus och skuggor.

Bridezilla kallar min svenske fotografvän mig. Jag tror hon syftar på att min oro är irrelevant och att jag borde låta fotografen sköta sitt jobb istället. Och hon har säkert helt rätt, men flygrädd är jag inte och någonstans måste jag väl få rikta min stress!?

Lite får min blivande man, som t ex när jag darrar på läppen för att han häller grädde i såsen. Och lite får Ola, inte mer än rättvist egentligen.

dress_2Väl på plats så lovar jag att jag ska vara en snäll och följsam brud. Jag är säker på att hen vet precis vad hen gör. Och det är ju inte utan anledning vi har valt Ola på Fotografia Sitges >

 

 

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma