Veckans mest gillade

INSTAGRAM

macka

Diet och träning har gått in i fas två – ”Det går alldeles för sakta, träna mera skiten ur dig-fasen”. Det är knappt en månad kvar till bröllopet och tillsammans med min PT har vi bestämt oss för att bränna mera fett med fler pass, mer puls och träna lite mindre tungt.

Hemma fortsätter jag att hitta nya sätt att äta vettigt, nyttigt, kalorisnålt och GOTT. En av de mest gillade bilderna från instagramveckan som gått är min Räk och avokadomacka.

Ungefär såhär gjorde jag:

1 dl Räkor | 1/2 msk Röd rom | 2 msk Lätt turkisk yoghurt
1 tsk Honung | ca 1/8 Hackad rödlök | 1 Hackad avokado
Smaka av med dill och salt

Rosta en skiva grovt bröd, lägg på en ordentlig bädd av sallad och tomat. Toppa med räkröran och till sist med laxen strimlad ovanpå.

Tips!Lite balsamvinäger gör stort för smaken. Lycka till!

Cykelberta

En annan stor grej i veckan är lilla Signe tre år som tagit sina första tramp på cykel. Hon gjorde precis som sin storebror – satte sig upp och trampade iväg. Inga stödhjul och utan hjälp.

Första gången, med mitt första barn kände jag mig lite lurad på konfekten. Jag trodde att det var en stor grej man gjorde tillsammans med sina barn – att ”lära” dom att cykla!? Men nu vet jag att den cykeln de har utan trampor ger dom all balansträning dom behöver och sen är nästa steg enkelt.

snorpan

– Mamma, tänk att jag är bara tre år fast jag kan cykla, var Signes härliga kommentar på det hela.

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma