Fredagswrap

– 10 –

Första fredagen här på Härligt hemma, hur trivs ni?

Jag börjar att känna mig till rätta och ser fram emot att få knyta ihop den här veckan med ett nytt Fredagswrap.

Veckans vill ha
När jag får större barn, då ska jag köpa möbler med hjul på.

Tills dess drömmer jag…

vill_ha

”Vettre” är ett nytt sängbord på Ikea och jag är otroligt svag för deras nya ”retro / expedition / klinik-stil” som dök upp strax före jul och ser ut att komma med fler finheter i April.

 

Foto ikea.se >

Veckans idé
Fler än jag som gillar att fynda på Erikshjälpen!

Monica Karlstein är tjejen bakom Hemmafix-bloggen här på Härlig hemma, en tjej med fixaridéer precis i min smak. Kolla in hennes fina ”ljusstake” från Erikshjälpen!

 

 

idé

Gå direkt till Hemmafix och kolla in fler av Monicas projekt här >

 

Veckans länk
Härligt hemma har ett tänk som jag gillar skarpt – ”Mer inredning för pengarna”. Jag känner mig stolt att få vara en del av den här sajten och veckans länk blir förstås Härligt hemma.

link

Det är alltså Sveriges nyaste inredningssajt och här hittar du, förutom länkar till oss bloggare, dagligen nya länkar till inspirerande reportage plus en massa fina bilder från Styleroom. Är du ute efter någon speciell inspiration till ditt hemmafix så kan du också filtrera och söka under kategorier såsom ”kök, ”badrum”, ”pyssel” etc.

Gå till Härligt hemma här >

 

Veckans fras
Inget värmer ett mammahjärta som när minsteman bygger egna meningar.

Imorse väcktes jag av en ivrig och lätt uppriven ettåring.

fras

Direkt översatt:
– Nappen, tappade nappen, borta nappen tappade nappen, Dådda (Douglas) tappade nappen!

 

 

Veckans blogg
”Bohem Chic” – Helena Aro är en av mina sex medbloggerskor här på Härligt hemma. Alla tjejer är lika ny för mig som för er, men jag tänkte att vi ska kolla in och bekanta oss lite smått med dom vart efter.

Vad är det för tjejer egentligen, och hur kompletterar vi varandra här på Härligt hemma?

Helena jobbar som inredare och inredningsjournalist, hon beskriver sig själv som en ordningsam bohem och bloggar rakt ifrån hjärtat.

 

blogg

Hennes blogg är fullkomligt späckad av vackra och inspirerande bilder. Hos Helena är det lite mer vitt, lite mer romantiskt och lite mer drömskt krimskramsigt än här hos mig.

Titta gärna in och säg hej till Helena idag.

Titta in till BOHEM-CHIC här >

 

Veckans arbete

Äntligen! Förändringarna i butiken kan se små ut utifrån, men maskineriet har fått en fullservice och ett ordentligt oljebyte. Den är verkligen som en bil för mig, webbutiken, jag är absolut beroende av att den fungerar men jag har ingen lust att lägga tid på underhåll.

Nu är det gjort och jag kan äntligen fokusera på roligare grejer.

 

arbete

Gå direkt till den ”nya” butiken här >

 

Veckans nyhet
Jag gjorde det!

Äntligen vann jag ett bud på en sån där nedrans tote bag i skinn som jag har trånat efter länge nu. Det blev dessutom rejält mycket billigare än de övriga jag har budat på, och jag kan nog förstå varför. Men jag hoppas att det är det ”mindre fina” fotot som skrämde bort mina ”konkurrenter” och inte skicket på väskan.

nyhet

Nästa vecka dyker den upp i min postlåda, då får vi se om det var en flipp eller flopp!

Screenshoot från Tradera >

Första fredagen på Härligt hemma, sista dagen på Sportlovet. Vi har laddat inför helgen med ostkrokar, potatsigratängsplaner och en beställning på solsken.

Vad har du för planer?

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma