”Jag skulle aldrig odla”

Del 2

Och där ligger jag på knä och målar pallkragar, fantiserar om runda trampstenar och svajande gräslökar, hmpf!

pallkragar_10

Mina tonårsbarn – ja om man räknar med kusinerna och slår ihop deras åldrar så blir det tonårsbarn. Sådana hade jag gästhuset fullt av igår. Sovsäckar, ostkrokar, iPads och fniss, det passade helt enkelt bra att vara alldeles utanför och måla lite.

På ett sätt fick dom vara ensamma och samtidigt hade jag full koll. Trötta Pappi och Lilldogge somnade tidigt i huset, men det gjorde inte tonåringarna!

pallkragar_11Jag väljer att fokusera på hur kul det var för barnen att sova där ute, min rygg, alla mygg och bristen på skönhetssömn (fick nämligen ära att dela 90s-säng med Lilleman) lägger jag i glömska. Idag är det nog den varmaste sommardagen hittills, barnen leker med vatten och jag har fått kragarna på plats igen.

pallkragar_102

Och börjat att fylla med matjord, det är verkligen en mördarbacke vi har från gårdsplanen upp till gräsmattan. Men man får se det som ett träningspass och tillsammans med dagens temperatur blir det nästan som den där bastubantningsmetoden samtidigt, win win!pallkragar_103

Steg tio blir nio kärror till sen ska det översta kragarna på och det skiktet har jag tänkt fylla med någon finare köpjord. Men ikväll tror jag minsann vi är bjudna på grill och imorgon ska den här morsan på partaj! Man ska inte ta sommaren projekt på för stort allvar tycker jag :) Projekt ”Jag skulle aldrig odla” del tre kommer inom oviss tid :)

Ha en finfin fredag!

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma