Lummig bröllopsfest

En oas för alla gäster!

Först tänkte jag nästan beskriva det som superenkelt och snyggt, men det är varken sant eller rättvist. Det krävs mycket mer än så för att få till den där perfekta lounge/bersåkänslan som Anna-Karin och Tomas hade gjort så bra till sitt bröllop!

Jag måste få visa några bilder från i lördags, det är såhär vin ska drickas och bröllop firas!

wedding_ak_7

Anna-Karin är en av mina stora rivaler på Erikshjälpen här i byn, jag dreglar ofta avundsjukt över olika fynd hon släpar hem när hon hunnit före mig. Och hennes bedårande dotter är dagispolare med mina stora småkottar.

wedding_ak_4

Deras hus ligger i en sluttning där de rätt utanför köket har byggt en uteplats i tre etager, fantastiskt lummigt och vilken skön känsla med dom små trapporna som knyter ihop de olika etagen.

Med hjälp av lastpallar, gamla sängar, trälådor och loppisfyndade täcken, dynor och kuddar har Anna-Karin lyckats skapa en fantastisk oas för sina över 50-talet gäster.

wedding_ak_2

 

Jag måste verkligen rekommendera det här sättet att möblera inför en fest där inte alla känner alla. Det blev så lättpratat och en automatisk rotation på sittplatser och umgänge.

En extra eloge för alla trasmattor som sittunderlag, mina strumbyxor var otroligt nog hela hela kvällen!

wedding_ak_3

Dessvärre var jag alldeles för upptagen med att ha så trevligt att jag glömde nästan helt bort att fota. För att kunna göra det här inlägget har jag fått tigga på Instagram om några bilder.

Men en alldeles underbar bild lyckades jag också hinna med att ta, brudtärnan med sin pappa i handen!

wedding_ak

Pappan som förresten stod för bröd och kakbak, matlagning och musikunderhållning och ändå såg ut att hinna njuta av sin stora dag.

wedding_ak_6

Vi hade det fantastiskt trevligt och jag tror alla gäster är fullt beredda att hålla med mig. Tack Tomas och Anna-Karin för en toppendag, fin vigsel med tårdrypande musik och en fest vi sent ska glömma!

Att festen var snygg också ger den ju en alldeles speciell plats i mitt hjärta :)

wedding_ak_8

 

 

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma