Uteliv

FABRIKEN | Torsdagstema | v 15

Lycka. Fem kommentarer före klockan tio – bloggen lever! Its alive! Att blogga utan kommentarer är ju som att knulla med pappret på, eller vad man brukar säga…

Läs gärna mitt förra inlägg och lämna ett par ord om varför du tror att den ”nya” bloggen har så väldigt få kommentarer. Jag är mycket tacksam för din tid och din tanke!

Hitta det gamla inlägget här >

Så till torsdagstemat  – Uteliv

Visst vi börjar att se ett par tecken på vår här uppe i Hälsingland också!

Så fort någon typ av flytande materia tinar till liv i trädgården lyser flitens lampa från lekstugeköket.

vartecken2

Den leklusten som försvann i snö kommer fram i tö.

I år är det leksatugepremiär för Lillebror också, och det går alldeles lysande. Tre goda vänner och inte en enda provsmakning.

vartecken4På andra ställen i trädgården har vi bestämt oss för att hjälpa våren en bit på traven. Grävmaskinen känns kanske liten i förhållande till arbetsmängden, men tillsammans med solen är jag säker på att de kan uträtta underverk.

Hit längtar jag, det här är mitt uteliv!

vartecken3

Mer ”Uteliv” på Fabriken* idag >

* Fabriken är ett gäng glada inredningsbloggare som regelbundet bloggar under olika teman med inriktning på inredning, hus och hem. Tanken med fabriken är att tillsammans inspirera varandra och andra. Alla våra inlägg samlar vi på inspirationsfabrik.blogspot.se så att alla som vill kan klicka sig runt och fyllas av härlig inspiration.

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma