Fredagswrap

– 15 –

När du läser det här inlägget så sitter jag kanske på banken och pratar villaförsäkringar, pensionssparande och prisbasbelopp, ve och fasa. Tvi tvi tvi.

Eller så är jag kanske i studion och smeker på mitt senaste loppisfynd som ska levereras medan jag är på ve-och-fasa-stället. Jag hoppas på det senare för då är det första redan avklarat, och vilket av de två som är det trevligaste görat tror jag att vi alla kan vara eniga om.

Men tänk inte på mig och ve-och-fasa-stället för all del, tänk inte på prisbasbelopp eller pensioner – tänk på dig själv och ditt eget välmående. Ta en påtår och skrolla dig genom veckans Fredagswrap, hoppas det smakar!

Veckans DIY
Ut på burkjakt ska jag. Dom här lamporna gör mig knäsvag, men då ska det vara absolut bums just den typen av burkar också med både text och dekor i glaset.

diy

Underbara bilder från en helt underbart inspirerande blogg – muyingenioso.com. Låt dig inte skrämmas av den spanska texten, inspiration är internationellt och instruktionerna är i bilder!

Se instruktionerna här – muyingenioso.com >

 

Veckans trolleritrick
Mina damer och herrar, får jag be om största möjliga tysssssstnad…

trolleritrolleri2

Tack så mycket!

Vi övar på nya tricks varje dag, innan Lilldogge skolas in på förskolan om ett par veckor tänkte jag att han ska klara den här baklänges också.

 

Veckans favorit i repris
Ett enkelt och omtyckt inlägg som jag vill ta med mig från den gamla bloggen. Gör en kalasvimpel av presentpapper och snöre!

Det tar fem minuter och så får du en dekor som matchar resten av kalaset.

vimpel

Veckans vill ha
Magiska mobiler från Mackapär-Ulrika. Vill ha!

Tänker att man kanske inte behöver en bebis bara för att man är sugen på en mobil, den hade varit väldigt fin mot den ljusgrå panelen i studion. Och måste man bums ha en bebis så ska jag verkligen överväga om det kanske är dags för en till?

Vill ha en mobil!

vill_ha_2

Ulrika är kvinnan bakom bloggen Mackapär och henne hittar du här >

 

Veckans blogg
Utforska min sista nya bloggarkollega Sanna med bloggen Stilstudio. Obegränsat med inspirerande miljöbilder, fina tips, länkar på prylarna och en hel del mysvardag.

blogg

 

Titta in till Stilstudio här >

 

Veckans nyhet
Estrid Ericsons finfina elefanter – nu på tapet! Jag får härliga barndomsminnen, gör du?

nyhet

Finns i blå, röd och grå på Svenskttenn >

 

Lets call this a wrap Trevlig helg på er!

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma