Startsida / Inlägg

God Jul

av Maria

Jul firades hemma hos mig. 100 vuxenpåäng.  

Det jag bjöd på var kokosgodis, chokladpuffar och självklart macarons, som var populärast. Jag märker att jag blir bara bättre och bättra på att göra macarons, den här gången var det ingen av macaronsen som hade fått en spricka. Jag hade varit jätteambitiös och köpt julröd färg från Panduro som blev ett riktigt fiasko! Resultatet blev bara väldigt rosa, så köp inte det! 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB