Startsida / Inlägg

Foto

av Maria

Som jag nämnt vi ett tidigare tillfälle har jag börjat lära mig mer om fotografering. Jag vill självklart att mina matbilder ska vara lockande och att det ska vara roligare för er att läsa. Jag känner dock att jag lärt mig själv så mycket jag kan och känner nu att jag skulle behöva hjälp av någon som är grym med systemkameror, som skulle kunna hjälpa mig att bli nästan ett proffs. Är du intresserad? Eller känner du någon som är det? Hör gärna av dig till mig! 

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Karl Meyer von Bremen, Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB