Startsida / Inlägg

Pitabröd

av Maria
Oj oj, vilket recept jag har att komma med. Nyttigt pitabröd med vitlökssmak. Yes, du läste rätt och det är fullt möjligt. 
 
Du behöver: 
1 ägg
1 liten vitlöksklyfta
2 msk fetaost
35 g kesella 
salt 
dill 
 
Gör så här: 

Börja med att sätta på ugnen, 150°. Dela upp äggulan från äggvitan. Vispa äggvitan till hårt skum, blanda äggulan med resten av ingredienserna. Häll sedan i ägguleblandningen i äggvitan, men försiktigt. Klicka ut två bröd på en bakpappersklägg plåt och grädda i ugnen ca 20-25 minuter.
 
För ett sånt enkelt recept var det riktigt gott. Går att servera till det mesta eller varför inte till kebab? Vore kul om någon av er testade receptet och kunde berätta vad ni tyckte.
 

 
  • Tjänstgörande redaktörer: Mattias Kling, Aleksandra Wojcik och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB