Startsida / Inlägg

Följ mig i köket

av Maria

Vad kul att ni är så många som har hittat hit, hurra och välkomna. För att göra det lite lättare för er tänkte jag berätta lite kort om bypogosjan.se. 

 

Jag heter Maria Pogosjan, det bästa jag vet är hälsosam mat och det är precis det Du kommer få ta del utav i den här bloggen. Alla recept innehåller max 8 ingredienser och är beräknade att ta som mest 30 minuter att laga. Nyttigt ska gå snabbt. Det bjuds mängder av bra middagar, mellanmål och självklart efterrätter som är snåla med socker. Juste, min största kärlek i livet är min Nikon D60.  

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Love Isakson Svensén och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB