Startsida / Inlägg

Hem

av Maria

 
 
 
 

Jag älskar inredning och det bästa jag vet  är att se hur andra inreder sina hem. Inredning säger mycket om en person enligt mig. När jag var hos Hanna blev jag imponerad av alla detaljer hon fyllt med i sitt lilla radhus. Nytt blandat med gammalt, blandat med lyxigt. 

 
 
 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Elin Wieslander och Tobias Johannesson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB