Startsida / Inlägg

Hjärtan och sött

av Maria
 
 
 

Jag har nämnt det tidigare, men berättar det igen. Jag ska nämligen hjälpa till på två olika studentmottagningar med lite små rätter. Allt kommer inte vara nyttigt men fortfarande är det en ära att jag har fått förtroendet att få hjälpa till. Min käraste mor är underbar som hjälper mig med att baka mängder av vaniljhjärtan. Vill ni ha receptet? Yummi! 

 
 
 
 • Tjänstgörande redaktör: Nora Fernstedt
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB