Startsida / Inlägg

Min lista

av Maria
 

Hade ingen fantasi idag och där med blev det bananpannkakor idag igen, men jag tröttnar aldrig. Men jag ska baka hemmagjorda bars idag och det tror jag att ni kommer att älska. Receptet är enkelt och ser riktigt gott ut.

  

Jag fick en förfrågan om vilka varor jag tycker att man bör ha hemma och här är min lista. Gärna att allt är ekologiskt, har nämligen sakta men säkert gått över till den gröna sidan. Berättar mer om det sen!  

 

 

I kylskåpet:

Ägg

Kvarg

Färsk bladspenat

Mandelmjölk

Ekologiskt jordnötssmör

 

 

I frysen:

Mängder av bär

Lax

 

I skafferiet:

Mandelmjöl

Kokosmjöl

Kokosolja

Vaniljpulver

Stevia/sukirn

Alla typer av frön, linfrön, sesamfrön, solrosfrön etc. 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB