Startsida / Inlägg

My love for food

av Maria

 

Jag har en rolig sak att berätta! Jag har fått äran att laga lite rätter på två olika studentmottagningar. Min kärlek till matlagning är så pass stort att denna möjlighet gör mig så glad att jag svävar på moln. Är Du också intresserad av min matlagning? Tveka inte på att höra av dig.  

 

 

Igår träffade jag Kajsa som tar studenten snart, då ska hon få en helt underbar mottagning. 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB